Monday, June 15, 2009

Lost in Abercrombie&Fitch

I wonder. Cum e sa cauti in ditamai orasul istoric un magazin Abercrombie&Fitch si sa nu dai de el? Sa te duci cu harta, ghidul, lupa, dupa ce ai studiat in toaleta pentru ca in camera, un monstru format din aer conditionat ataca in valuri, dupa ce iti desenasei zece costumatii in cap, - pe masurile europene (important) - si adrenalina depasise zece red bull's pe celula (din fericire tu nu fumezi) si sa descoperi.. Ei bine, sa decoperi ca pur si simplu a disparut de pe fata pamantului fara nici o urma? Mai mult, ca in spatiul acela binecuvantat inselat de internet pe care trebuia sa fie trasat un splendid loc cu cel putin 7 etaje si foarte multi hosts asa cum ne inchipuiam noi de la miile de kilometri aruncate in balti, sau ma rog, canale cu barci.... e doar un banal H&M. Si, in plus, personalul de acolo ridica din umeri nepasator si impasibil, habar nu are de faptul ca stationeaza ilegal pe strada si numarul pe care ar fi trebuit sa fie the Fitch empire. Putem doar sa te consolam ca noi, de la distanta, dupa ce te-am convins sa te pierzi in the big city, am criticat aspru pe martienii care au furat magazinul lui Abercrombie. Probabil ca nu au sfarsit cautarile. De genul asta si de alte tipuri pana, poate, nimeresti din intamplare chiar pe strada ta. Cu toate magazinele A&F din lume.

2 comments:

anitza said...

Da, chiar asa a fost...mama ei de viata....si cum speranta moare ultima, promit ca nu o sa ma opresc pana ce nu dau de acest magazin fantoma....sau sa ii spunem acest rar si pretios magazin unde probabil ai acces doar daca faci parte din gasca lui Harry Potter - adica sa se desparta doua case si de fapt magazinul sa fie la nr 185 1/2 :)

Unknown said...

Hahaha, sau ca in "Being John Malkovitch", se afla la etajul 7 si jumatate si de fapt ca sa-i gasesti intrarea trebuie sa intri chiar in mintea lui john malkovitch sau a noastra, depinde. Unmatched movie by the way..