Tuesday, September 30, 2008

...From away

now that I'm back, uneori ma simt mai straina ca un strain departe... Poate pentru ca, o data ce ce prinzi gustul de departe si mirosurile din interior, cumva iti lasi cate o particica in fiecare loc si nimic nu mai e la fel si acasa nu mai e de fapt chiar acasa. Poate pentru ca fiecare moment e trait atat de intens, o data ce ti-ai reinventat reperele si reflexele, incat se zidesc imaginile in memoria afectiva ca si madeleinele "trempées"... Cum ar putea fi altfel? De la scortisoara new yorkeza in haine de Craciun, la cinele tarzii, fara scaune, incropite cu Diana in bucataria din Montmartre la carrot cake-ul singuratic din periferia Londrei si povestea ar trebui sa tot continue.

Cumva ar trebui sa gasesc o noua umbrela de al carei maner sa ma agat in povestea jurnalului acesta. Cumva pentru ca a venit toamna, m-am mutat de-a dreptul, pe timp de zi, pe strada Toamnei. Si cumva o iau de la capat sau poate doar continui povestea.

2 comments:

catin.ca said...

mi iz soooo epi now that u'r back!kiskis

Anonymous said...

Cred ca te inteleg perfect.
Si eu ma simt straina in tara mea, iar acasa nu mai e acasa. Suspin in fiecare zi dupa armonia si 'cantecul' strazilor din Roma. Imi este greu si refuz sa ma acomodez iar in aceasta tara. Caut o cale sa nu pierd emotia si elanul cu care am pornit aceasta noua etapa a vietii mele acum un an. Cand o voi gasi, te voi invita sa sarbatorim.

pupici