Monday, October 13, 2008

I believe I can fly

Mai multa lume imi spunea ca eram mai prezenta in comunicare cand eram departe. Poate pentru ca-mi era atat de necesar, poate pentru ca mersul timpului era cu totul altfel, poate pentru ca aveam mai mult timp sa respir si sa vorbesc altfel decat in cadrul unei zile standard from every day working life, poate ca... some more reasons.

De cand m-am intors parca sunt cam asa, ca spotul cu light ability to fly. Sau, anyway, ceva de genul daca ar fi sa ma uit la toata situatia ca la o gluma. Dar pana la urma, harsh, o elice de avion apare tot timpul in zbor, nu ar fi nici prima, nici ultima. Am adus ceva energie prin valize, uneori pare sa nu fie suficienta pentru a tine loc de combustibil, alteori cu un strop de ceva, sau de alti "zburatori" mai faci un refill si te lansezi din nou pe pista de decolare.

Intre timp zilele astea, am fost la o intalnire de bookblogeri de unde am luat Particulele elementare de la un stapan necunoscut dar caruia ii multumesc, am terminat de corectat cartea lui tata care a plecat spre tipografie si acum trebuie sa gasim editura, mi-a placut povestea Rombat si premiul pe care l-a primit, mi-a mai placut sediul Academiei chiar daca decorat cu candelabre de alcool agatate atat de sus, tocmai ca sa nu ajunga nimeni la ele si toata lumea sa se planga in continuu de lipsa bauturii si l-am vazut pe Alex, in sfarsit, live performing.